Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Τρίγωνο Ήλιου-Δία

Τρίγωνο Ήλιου-Δία - Μήνας Μάρτιος

Μέρα χαράς, αισιοδοξίας, επέκτασης, τύχης, γονιμότητας και ευμάρειας! Πολύ τυχερή όψη! Ευνοημένοι Λέοντες-Τοξότες που κυβερνώνται του Ήλιου και του Δία καθώς και Παρθένοι και Ταύροι! Καλή μας απόλαυση !!!

Έχουμε μία διάθεση ανάλαφρη, κεφάτη, βλέπουμε καταστάσεις από τη θετική οπτική γωνία και το ποτήρι μισογεμάτο !


Ζώδια της γης και τα δύο...έτσι ενισχύεται η γονιμότητα και η ευκαρπία ! Οικονομικά και θέματα ασφάλειας ευνοούνται όπως παράλληλα εργασιακά και θέματα υγείας !!!

Ας απολαύσουμε την πληθωρικότητα και το εναγκαλιασμό των δύο αυτών πλανητών, να εκφράσουμε τα θετικά μας συναισθήματα ποικοιλοτρόπως, να προσφέρουμε ακτίνες Ήλιου αγάπης, να σπάσουμε το σκοτάδι και τον πάγο !!!

Η Σελήνη από τον Σκορπιό μας κάνει βαθυστόχαστους και σφοδρά ερωτικούς και αισθαντικούς, ας μετουσιώσουμε το βαθύ συναισθηματικό πάθος του Σκορπιού σε λάμψη Διός και Ήλιου !!!!

Κριός: Τύχη και εύνοια στον τομέα των οικονομικών, θεμάτων ασφαλείας και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση. Δύναμη και ικανοποίηση σε θέματα εργασίας και υγείας. Εύρωστος οργανισμός και νέα προγράμματα διατροφής θα χαρίσουν λάμψη στο πρόσωπό σας και απαλλαγή από τοξίνες!Μπορείτε να αρχίσετε διατροφή και να χάσετε περιττά κιλά!

Ταύρος: Στο ζώδιο σας ο Δίας, δώρο Θεού που λέει και η Καίτη Γαρμπή. Μέγας χορηγός εύνοιας και επέκτασης σε όλα τα φάμσατα της ζωής σας. Πνευματική ανέλιξη! Ο Ήλιος στον 5ο σε συνεργασία με Δία σας προσφέρουν καλό mood και διάθεση για έρωτες. Θέλετε να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε, να δημιουργήσετε! Απολαύστε την τυχερή ημέρα.

Δίδυμος: Κατάλληλη ημέρα για πνευματική ανάταση. Καλή ψυχολογία και ένας φύλακας άγγελος στο πλευρό σας καθοδηγεί πράξεις σας σε σωστές επιλογές και αποφάσεις. Εχθρικές επιθέσεις μπορεί να γυρίσουν μπούμεραν στους εχθρούς σας ή σε όσους σας υποσκάπτουν. Τύχη και φως σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Μία ανακαίνιση, μία είδηση για επέκταση μελών ή μία αλλαγή χώρου κατοικίας.

Καρκίνος: Επέκταση στο κομμάτι των στόχων σας χαρίζει η όψη αυτή. Δύναμη και υπολογίσιμη δύναμη μάλιστα σε συλλογικές δραστηριότητες και διαπραγματεύσεις. Μπορείτε να κάνετε νέους φίλους ή φίλοι καλοί να σταθούν δίπλα σας και να σας στηρίξουν. Καλές επαφές με αδέλφια, στενούς συγγενείς και οι επικοινωνίας-μεταφορές σας μπαίνουν σε ένα improvement. Καλή περίοδος για μαθητές και φοιτητές.

Λέων: Θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής δέχονται σημαντική αρωγή και βοήθεια. Η δύναμή σας και η λάμψη σας έχουν πέραση σε αυτόν τον τομέα έτσι ενισχύεται το προφίλ σας δυναμικά. Καλές εργασιακές συνθήκες, αναγνώριση και λάμψη σας ικανοποιούν και αυξάνουν το παραγωγικό σας επίπεδο. Οι καλές εργασιακές συνθήκες αυξάνουν τις αποδοχές σας και τις εισπράξεις σας  στον οικονομικό τομέα συνεπώς επιτυγχάνεται θετικό προυπολογισμό στο πορτοφόλι σας.

Παρθένος: Και τι Παρθένος καμικάζι. Τα φώτα επάνω σας, ο ήλιος σας τροφοδοτεί με τη λάμψη και την ακόρεστη ενέργεία του έτσι η προσωπικότητά σας είναι λαμπερή και γοητευτική! Οι στόχοι σας και οι προσπάθειές σας αποδίδουν καρπούς. Καλή διάθεση, αισιοδοξία και διεύρυνση των οριζόντων σας, πνευματικών και μη προσφέρει η σημερινή όψη. Επιτυχία σε σπουδές και εμπορικές η και γενικές διαπραγμετεύσεις, συναλλαγές με άτομα του εξωτερικού ή εξωτερικές επιχειρήσεις. Πιθανή αποδοχή αίτησης σας στο εξωτερικό.

Ζυγός: Παρασκηνιακές καταστάσεις και μία εσωστρεφής τάση αλλά μάλλον ευεργετική. Η ψυχολογία σας αν και κλειστή εσείς μάλλον δείχνετε να καταλαγιάζετε από τον κυκλώνα της αναταραχής έστω και για μία έως τρεις ημέρες. Χρήματα μπορεί να σας επιστραφούν και να έχετε οικονομικές επιτυχίες σε δικαστικούς αγώνες ή για κάποια κληρονομικά-φορολογικά θέματά σας. Η σεξουαλικότητά σας και η ερωτική σας διάθεση βαίνουν άκρως ομαλώς και επιτυχώς μπορείτε να ικανοποιήσετε το ταίρι σας και τον εαυτό σας. Χρήματα έρχονται και παρέρχονται.

Σκορπιός: Εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες είναι πολύ βοηθητικές για εσάς. Η κοινωνικότητά σας και το mood σας εξελίσσοντα άκρως ομαλώς. Έχετε επιτυχία σε προσωπικούς και συλλογικούς σας στόχους. Μπορείτε να φανείτε και να ξεχωρίσετε μέσα σε ομάδες, η δύναμή σας υπολογίσιμη. Αρεστοί αρκετά από τον φιλικό σας κύκλο και δυνατότητα για όμορφες και ευχάριστες στιγμές μαζί τους! Απολαύστε την κοινωνικότητά σας και διεκδικήστε αυτά που σας αξίζουν.!!!

Τοξότης: Θέματα εργασίας και καριέρας απογειώνονται αυτές τις ημέρες. Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς δεν τις πρλαβαίνετε. Ακολουθήστε με ευελιξία και ευκαμψία το ένστικτό σας και αδράξτε ευκαιρίες σε επίπεδο εργασίας και επαγγέλματος. Η υγεία σας βελτιώνεται και μπορείτε να υιοθετήσετε έναν πιο φυσικό και χωρίς τοξίνες τρόπο ζωής. Βάλτε σε λειτουργία νέο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης με ταξίδι την ευεξία και την εσωτερική γαλήνη. Το πρόσωπό σας θα λάμψει και θα ανανεωθείτε τα μέγιστα.

Αιγόκερως: Άλλοι  σαφώς ευνοημένοι των ημερών. Τα τριγωνάκια Ήλιου-Δία προς το ζώδιό σας χαρίζουν ερωτική διάθεση και τάσεις άκρως δημιουργικές. Θέλετε να παρεβρεθείτε σε κοσμικές δεξιώσεις και events. Η διάθεση ανεβασμένη, άκρως ερωτικό τριήμερο. Στόχοι υλοποιούνται και σας ικανοποιούν τα μέγιστα. Αισιοδοξία στα δύσπιστα παιδιά του Κρόνου και το προφίλ σας μοιάζει πιο ενέμελο κατακτώντας καρδιές και πόντους σε σχέσεις. δείξτε έναν άλλον εαυτό, ο οποίος σας ταιριάζει εξίσου και αναπλάστε την καρδιά σας.

Υδροχόος: Θεματα οικογένειας, ασφάλειας και σπιτιού ευνοούνται ιδιαιτέρωας, οι σχέσεις σας με τα άτομα που εσείς θεωρείτε οικογένεια ενδυναμώνονται και αντείτε ικανοποίηση. Αλλαγή κατοικίας, μία μετακόμιση, μία ανακαίνιση ή η έλευση ενός νέου μέλους πιθανά σενάρια. Η σεξουαλικότητά σας καλά κρατεί και γίνεται ιδιοφυής. Αρκετά αισθησιακοί και απαιτητικοί στο σεξουαλικό κομμάτι. Μπορείτε να εξασφαλίσετε χρήματα από επιτυχίες σε δικαστικούς αγώνες οικονομικού-κληρονομικού-φορολογικού χαρακτήρα και θα ενισχύσει αυτό την αίγλη σας και τη μποέμ εικόνα σας.

Ιχθύες: Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς αλλάζουν, αποκτούν βάσεις δυνατές. Ευεργετικές και χαρούμενες μετακινήσεις όπως και ευχάριστες ειδήσεις μπορούν να φτάσουν στα αυτιά σας. Σχέσεις και συνεργασίες βελτιώνονται και ευεργετούνται σημαντικά. Οι νέοι επιτυχία σε σπουδές και ικανοποίηση σημανικοί. Όσοι περιμένουν μία πρόσληψη μπορεί να την δεχθούν με χαρά και αισιοδοξία. Κυβερνήτης σας και ο Δίας και αποκομίζετε κάποια οφέλη

                                                   .

                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου