Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Αντιδικία Ήλιου-Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα


Μέρα με τη μέρα πλησιάζουμε στην όψη αντίθεσης μεταξύ Ήλιου-Αφροδίτης & Ποσειδώνα. Το συνειδητό μας κομμάτι, το εγώ μας, η προσωπικότητά μας, ο έρωτας και τα οικονομικά θα δεχτούν τη δυσαρμονική επιρροή του Ποσειδώνα και θα μας κάνουν να νιώσουμε κάπως άτονοι και πλανεμένοι. Η διάθεσή μας θα είναι χαλαρή και θα ονειροβατούμε, ροζ συννεφάκια και απατηλές καταστάσεις θα κυριαρχήσουν στη ζωή μας. 



Έρωτες απατηλοί μπορεί να μας προδώσουν και να νιώσουμε έρμαια μίας συναισθηματικής δίνης και ενός αφότητου συναισθηματικού εγκλωβισμού-παραλυρήματος. Ο έρωτας παίρνει την ιδανική και ιδεαλιστική του μορφή με χροιά του κοσμοσείστη Ποσειδώνα. Οι δεσμευμένοι μπορούν να περάσουν άκρως αισθησιακές στιγμές με τους/τις συντρόφους τους και να μεταφερθούν σε ένα ανώτερο πεδίο συναισθηματικής έλξης και δεσίματος, μπορούν να εκτοξευφθούν στην ανώτερη οκτάβα του έρωτα και να νιώσουν μία όμορφη συναισθηματική δόνηση.

Οι αδέσμευτοι ας ερωτευτούν και ας ζήσουν ειδυλιακές καταστάσεις αλλά ας μην επενδύσουν συναισθηματικά και μείνουν έρμαια του έρωτα, ενός παράφορου έρωτα-άνθρακα. Οικονομικές συμφωνίες και δοσοληψίες ας αποφευχθούν για να μην πέσουμε θύματα οικονομικών πλεκτάνων και εξαπατήσεων. Μην δανείζεστε, μην δανειστείτε.

Καλές μέρες για εσωτερική ενδοδκόπηση, θάλασσα, νερό σε αφθονία...πολλά μπάνια...προσέξτε μολύνσεις και μολυσμένα νερά....μην ξεχνάμε πηγές νερών ανοιχτές και χρεωθούμε...Ελπίζω να μην έχουμε ναυάγια και σεισμικές δονήσεις υποθαλάσσιες...Προσοχή σε ότι σχετίζεται με το νερό και τα υδραυλικά... Μέρες χαλάρωσης, ηρεμίας, διαλογισμού, ύπνου και ξεκούρασης. Δεν παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις..έχουμε και ανάδρομο...προσπαθούμε να τις τρενάρουμε...

Γιόγκα, meditation και ύπνος !!!!!

                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου