Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ανάδρομος Ερμής - Αναλυτικές προβλέψεις


 Κριός: Από τις 3 μέχρι τις 7 του μήνα η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο θίγει θέματα εργασιακά ή υγείας. Μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες ανακατατάξεις και παρεξηγήσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αυτό θα χαλάσει λίγο το κέφι σας, κρατήστε χαμηλό προφίλ και να επικοινωνείτε προσεκτικά με τους γύρω σας έτσι ώστε να αποφύγετε τα λεγόμενα «σαρδάμ». Μπορείτε να κάνετε κάποιο τσεκ απ για να διαγνώσετε κάποιο χρόνιο ή μη πρόβλημα υγείας. Στη συνέχεια και μέχρι τις 28 από τον Λέοντα θέματα δημιουργίας, διασκέδασης και έρωτα έρχονται στο προσκήνιο. Κάποια σχέση του παρελθόντος μπορεί να εμφανιστεί ζητώντας μία 2η ευκαιρία, μελετήστε προσεκτικά τα κίνητρα της επιστροφής. Αφιερώστε χρόνο για προσωπική ξεκούραση και χαλάρωση, αποφεύγοντας σοβαρές αποφάσεις.

 


Ταύρος: Τις πρώτες ημέρες της ανάδρομης πορείας του Ερμή δεν βάλλεστε ιδιαίτερα. Θέματα έρωτα, δημιουργίας, ψυχαγωγίας και σχέσεων έρχονται στο προσκήνιο. Πιθανόν να έρθετε σε επαφή με έναν/μία σύντροφο από το παρελθόν και ίσως η σχέση σας περάσει σε ένα στάδιο επαναπροσδιορισμού. Αρκετά ευνοϊκές μέρες για προσωπική ξεκούραση και αποδράσεις. Στη συνέχεια και μέχρι τις 28 από τον Λέοντα βάζει τις ενδοοικογενειακές σχέσεις σε κινούμενη άμμο. Παρεξηγήσεις και πιθανή ασυνεννοησία μπορούν να κλέψουν λίγη από την καλή σας διάθεση. Αποφύγετε διακοπές μαζί με άτομα της οικογένειας σας για να αδράξετε το μέγιστο της ευχαρίστησης. Πιθανόν να προκύψουν θέματα επαγγελματικής φύσεως και να προκληθούν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις. Ψυχραιμία ! Δεν είναι κάτι σημαντικό, να είστε προσεκτικοί σαν πομποί και ως δέκτες μηνυμάτων έτσι ώστε να γλυτώσετε από τις τρικλοποδιές του ανάδρομου Ερμή.

Δίδυμος: Κυβερνήτης σας ο Ερμής,  επόμενο είναι να σας επηρεάζει και να προκαλεί τη γνωστή ασυνεννοησία και τα μπερδέματά του, προκαλώντας σας και παίζοντας με το νευρικό σας σύστημα. Αρχικά, μέχρι τις 7 προκαλεί ένα διαβρωμένο έδαφος στις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις με λάθη, παρερμηνεύσεις και μπερδέματα. Εν συνεχεία και μέχρι τις 28 από το ζώδιο του Λέοντα το κλίμα ασυνεννοησίας μεταφέρεται στο στενό συγγενικό και αδελφικό σας περιβάλλον. Να είστε προσεκτικοί και όχι αφηρημένοι κατά την οδήγησή σας, τσεκάρετε το μεταφορικό σας μέσο, την αεροπορική σας εταιρία και τα των διακοπών έτσι ώστε να αποφύγετε καθυστερήσεις και αναβολές. Αποφύγετε διακοπές μαζί με αδέλφια ή στενούς συγγενείς αν θέλετε να λάβετε το maximum της ευχαρίστησης. Δεν είναι κακό το κλίμα λόγω Αφροδίτης στον Λέοντα, είναι αρκετά αρμονικό αλλά εάν σας ενοχλούν οι παρεξηγήσεις καλό είναι να οργανώσετε διαφορετικές διακοπές. Αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων νομικής οροθεσίας.

Καρκίνος: Όχι ιδιαίτερα άσχημη η θέση του ανάδρομου Ερμή από την Παρθένο το πρώτο επταήμερο του Αυγούστου, μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και μπερδέματα σε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Ελέγξτε το μεταφορικό σας μέσο, τα εισιτήρια των διακοπών σας, ώρες αναχώρησης και άφιξης. Προσεκτικοί ώστε να μην χάσετε αποσκευές και μην είστε αφηρημένοι. Από τις 8 του μήνα μπορεί να σας επιστραφούν χρήματα ή να επιστρέψετε οφειλόμενα ποσά εφόσον έχετε δανειστεί. Αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων που περιέχουν οικονομικούς όρους και χρησιμοποιείστε τις διακοπές σας ως άλλοθι έτσι ώστε να επιβραδύνετε τον διακανονισμό. Μην γίνεστε δαπανηροί και ζημιώσετε το πορτοφόλι σας.

Λέων: Πρωταγωνιστές του ανάδρομου Ερμή καθώς λαμβάνει χώρα το φαινόμενο κατά την περίοδο των γενεθλίων σας και αυτό συμβολίζει πως η ερχόμενη χρονιά προσφέρει λύσεις για αναθεωρήσεις και νέα, δυναμικά ξεκινήματα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλα τα φάσματα της ζωής σας, σε σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο σας και στον επαγγελματικό σας χώρο. Ακούτε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μην παρερμηνεύετε αυτά που έχουν να σας πουν. Να είστε σαφείς στο λόγο και να αποφύγετε διακανονισμούς και συμφωνίες. Εάν δεν μπορείτε να αναβάλλετε τον διακανονισμό μελετήστε προσεκτικά τους όρους και εντοπίστε πιθανές και λανθάνουσες παγίδες. Οφειλόμενα ποσά μπορεί να σας επιστραφούν την πρώτη εβδομάδα ή μπορεί να σας ζητηθεί να επιστρέψετε χρήματα που έχετε δανειστεί. Αποφύγετε την καταναλωτική μανία και βάλτε μανταλάκια στις τσέπες για να μη βγείτε με αρνητικό προϋπολογισμό.

Παρθένος: Πώς να μην σας επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής αφού είναι ο κυβερνήτης σας και μάλιστα στο πρώτο επταήμερο του μήνα από το δικό σας ζώδιο σας κάνει πρωταγωνιστές επικοινωνιακής παραζάλης και αλαλούμ. Τα μηνύματα που στέλνετε και λαμβάνετε μπορεί να είναι αμφιθυμικά και να προκαλούν ένα νεφελώδες κλίμα. Νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνουν ή δεν μπορείτε να κατανοήσετε τους άλλους. Με σωστή κρίση και ρεαλισμό διαχειριστείτε την κατάσταση, μπορείτε. Προσοχή στο μεταφορικό μέσον και γενικώς σε ότι σχετίζεται με την επικοινωνία. Από τις 8 του μήνα έχετε μια πιο εσωστρεφή διάθεση και επικρατεί ένα παρασκήνιο (όχι απαραίτητα κακό) που πολύ πιθανόν να δημιουργείτε και εσείς οι ίδιοι. Θέλετε να κρατήσετε κρυφές τις σκέψεις σας και σταδιακά από την έναρξη των γενεθλίων σας να κάνετε το μεγάλο come back σας με καινοτόμες και πρωτοπόρες ιδέες.

Ζυγός: Εσωστρεφείς και διανοητικά κουρασμένοι τις πρώτες 7ημέρες του Αυγούστου, θα έχετε μια πιο εσωστρεφή συμπεριφορά και θα είστε λιγότερο επικοινωνιακοί. Θέλετε να κρατήσετε κάποιες σκέψεις για εσάς και αυτό χρειάζεται διαλογισμό και αποτοξίνωση από την υπερεγκεφαλική λειτουργία. Στη συνέχεια γίνεστε πιο κοινωνικοί και έχετε διάθεση να ανοιχτείτε στους φίλους σας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να περάσετε αρκετά καλά( η Αφροδίτη από τον Λέοντα δίνει positive points) . Μην ενοχλείστε από πιθανές παρεξηγήσεις, είναι μικρής εμβέλειας και έτσι λειτουργούν απλά ως ένα μικρό κώλυμα. Επικοινωνήστε και αφεθείτε σε όμορφες ομαδικές δραστηριότητες.

Σκορπιός: Πιο βατό το επικοινωνιακό κλίμα την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου καθώς ο Ερμής από την Παρθένο δεν σας ξεβολεύει ιδιαίτερα. Πιθανόν ένα κλίμα ασυνεννοησίας με τους φίλους σας μπορεί να σας προκαλέσει μικροεκνευρισμούς αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό, δείξτε υπομονή και θα περάσει. Από τις 8 και μέχρι τις 28 ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να κρατά το μυαλό σας σε εγρήγορση και να μην μπορείτε να απολαύσετε το μέγιστο της ευχαρίστησης και της ξεκούρασης. Να έχετε μέτρο στο λόγο και μην αντιδράτε σε προϊσταμένους ή σε άτομα από τα οποία εξαρτάται η θέση σας. Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να θέλει λύση και να νιώθετε κάπως μετέωροι ή διχασμένοι στο να πάρετε μία ορθή απόφαση. Είναι μήνας διακοπών, αποφύγετε έγνοιες και ξεκουραστείτε πριν μπείτε στους ρυθμούς της νέας σεζόν.

Τοξότης: Κάποιο θέμα επαγγελματικής φύσης μπορεί να επιστρέψει στο προσκήνιο και να χρειαστεί μία δυναμική λύση, αφήστε τις αποφάσεις κατά μέρους και απολαύστε τις διακοπές σας παίρνοντας την απόφαση στη συνέχεια. Εάν επείγει η απόφαση μελετήστε προσεκτικά τις παραμέτρους και συνυπολογίστε πιθανά κόστη. Στη συνέχεια, από τις 8 και μέχρι τις 28 θέματα ανώτερων σπουδών ή εκπαίδευσης μπορεί να εμφανιστούν, ας ελπίσουμε να μην χαλάσουν το κλίμα χαράς και αισιοδοξίας και να είναι θετικά έτσι ώστε να γελάσει το χειλάκι σας. Αποφύγετε διακοπές στο εξωτερικό ή σε χώρα εξωτικού προορισμού, επιλέξτε εγχώριους τόπους και οικείους προς εσάς. Προσεκτικοί σε μετακινήσεις, εισιτήρια και αποσκευές. Τσεκάρετε το μεταφορικό σας μέσο και τα τηλεφωνήματά σας.

Αιγόκερως: Τις πρώτες 7 ημέρες του μήνα αναβάλλετε ένα ταξίδι σας για το εξωτερικό ή τσεκάρετε τα απαραίτητα έτσι ώστε να διαπιστώσετε πως όλα είναι υπό έλεγχο. Θέματα ανώτερης εκπαίδευσης μπορεί να τρέξουν για τους νεότερους, ας ελπίσουμε να είναι θετικά και να φέρουν αισιοδοξία. Προσεκτικά σε μετακινήσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με τις μεταφορές. Από τις 8 και μέχρι τις 28 αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων με οικονομικούς-φορολογικούς όρους. Αποφύγετε δάνεια και δοσοληψίες με το δημόσιο. Μήνας ανάπαυλας συνεπώς μπορείτε να τρενάρετε καταστάσεις και να πάρετε το πάνω χέρι. Χρήματα που σας οφείλονταν μπορεί να σας επιστραφούν ενισχύοντας το εισόδημά σας και εκπληρώνοντας τα μεγαλεπήβολα σχέδια για πολυτέλεια και άνεση στις διακοπές σας. Πιθανόν να σας ζητηθεί να επιστρέψετε χρήματα αν και το σενάριο αυτό είναι περιορισμένο λόγω της φύσης σας.

Υδροχόος: Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα ιδιόρρυθμο κλίμα όσον αφορά το κομμάτι της επικοινωνίας μέσα σε σχέσεις, συνεργασίες και το γάμο σας. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν σας κατανοούν ή οι ιδέες σας και ο τρόπος που επικοινωνείτε μπορεί να φαίνεται αλλόκοτος στους άλλους. Με εξυπνάδα και ευελιξία ξεπεράστε τα εμπόδια και τις μικρές αυτές ενοχλήσεις. Το πρώτο επταήμερο του μήνα ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με ένα θέμα στον εργασιακό σας τομέα και αυτό να αποσπάσει κάποιο κομμάτι της ανέμελης διάθεσής σας. Ένα κλίμα ασυνεννοησίας στον εργασιακό χώρο ίσως προκαλέσει τον εκνευρισμό σας. Εάν νιώσετε ατονία κάντε ένα τσεκ απ και πιθανώς να διαγνώσετε κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν αποκλείεται να είχε παρουσιαστεί στο παρελθόν και τώρα απαιτεί δυναμική και οριστική επίλυση-θεραπεία.

Ιχθύες: Στο επίκεντρο του αλαλούμ και της ασυνεννοησίας τις πρώτες 7 ημέρες του μήνα. Τα μηνύματα σας; Διφορούμενα, σαν αυτά του κοινωνιολόγου Merton. Παρεξηγήσεις, λάθη και ένα κλίμα κάπως νεφελώδες θα σας ταλαιπωρήσουν. Ίσως οι άλλοι δεν σας κατανοούν ή εσείς νιώθετε πως αδυνατούν να σας καταλάβουν. Στη συνέχεια, από τις 8 μέχρι τις 28 το κλίμα αυτό μεταφέρεται στον εργασιακό χώρο και σε αυτόν που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση. Προσοχή στην επικοινωνία μέσα στον χώρο της καθημερινότητάς σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ιατρικές εξετάσεις και να διαγνώσετε ένα ήδη υπάρχον πρόβλημα, το οποίο χτυπά ξανά την πόρτα σας και απαιτεί οριστική λύση.

Υ.Γ: Η επικοινωνία έχει εμπόδια για όλα τα ζώδια, αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων, προσέχετε φουσκωμένους λογαριασμούς, που στέλνετε μηνύματα. Σαφώς δεν σταματάει η καθημερινότητα μας, απλά εξετάζουμε περισσότερο προσεκτικά οροθεσίες και γινόμαστε πιο παρατηρητικοί έτσι ώστε να αποφύγουμε τα επικοινωνιακά τερτίπια του ανάδρομου Ερμή.

                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου