Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Πλανητικός ουρανός Αυγούστου


Μήνας εκρηκτικός, ανατρεπτικός και καυτός ο Αύγουστος καθώς η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο από τις 3Αυγούστου και για όλο το μήνα ενεργοποιεί την έκλειψη της 1ης Ιουλίου στον παρορμητικό σταυρό και έτσι Ουρανός, Πλούτωνας και Κρόνος ενεργοποιούνται προκαλώντας ανατροπές, εντάσεις, ζήλιες, ίντριγκες, αυστηρότητα και μία ολίγη ψυχρότητα. Σχέσεις και συνεργασίες κρίνονται και όσες δεν έχουν στέρεο έδαφος μπορεί να διαλυθούν.



Φαινόμενο του μήνα αποτελεί ο ανάδρομος Ερμής στα ζώδια της Παρθένου και του Λέοντα, προκαλεί τη γνωστή ασυνεννοησία και αφηρημάδα έτσι απαιτεί ψυχραιμία και προσοχή. Καλό είναι να ελέγχουμε οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία & τις μεταφορές έτσι ώστε να μην πιαστούμε στα δίχτυα του.

Από τις αρχές του μήνα και μέχρι τις 22 ο Ήλιος στον Λέοντα κάνει τη διάθεσή μας αρκετά καλή, θέλουμε να διασκεδάσουμε, να δημιουργήσουμε και να εκφραστούμε ανοιχτά. Γινόμαστε μεγαλοπρεπείς, γενναιόδωροι περήφανοι και λαμπεροί. Θέλουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Οι Λέοντες γιορτάζουν τα γενέθλια τους. Ο Δίας στηρίζει την επαγγελματική τους πορεία και προβολή και ο Κρόνος σταθεροποιεί σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς και γενικότερα τους εδραιώνει κοινωνικά.

Στις 13 Αυγούστου πραγματοποιείται η πανσέληνος στον Υδροχόο και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα προκαλεί τάσεις φυγής, χαλάρωσης και ανεμελιάς. Είναι ένα point στις διακοπές του Αυγούστου και έτσι μπορούμε να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα. Προσοχή μόνο σε εξαπατήσεις και εξιδανικεύσεις. Οι μέρες κοντά στον δεκαπενταύγουστο προσφέρουν χαλάρωση, διασκέδαση και περισσότερες ώρες για ύπνο. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Ο Ερμής από τις 3 μέχρι τις 7 ανάδρομος στην Παρθένο και από τις 8 μέχρι τις 26 ανάδρομος στον Λέοντα προκαλεί αφηρημάδα, μπερδέματα, παραλείψεις και ασυνενοησία. Δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, τις υπογραφές συμβολαίων και τις νομικές υποθέσεις. Καλό είναι και εν όψει διακοπών να αποφύγουμε νέα ξεκινήματα, να ξεκουραστούμε και να ανανεωθούμε. Ευνοεί τον επαναπροσδιορισμό και την ενδοσκόπηση. Μπερδεύει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους και λιγότερο Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς.

Από τις αρχές Αυγούστου και μέχρι τις 21 η Αφροδίτη από τον Λέοντα κάνει τον έρωτα μεγαλοπρεπή, με ύψος δραματικό και αγέρωχο. Απαιτεί την πολυτέλεια, τις ανέσεις και τις glamour καταστάσεις. Τα αισθηματικά φλέγονται και ο έρωτας καλπάζει με περιρρέον πάθος. Ο έρωτας γίνεται απαιτητικός και απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή εξέλιξη των σχέσεων αποτελεί ο θαυμασμός και η πίστη. Στη συνέχεια από την Παρθένο ο έρωτας παίρνει μια πιο πρακτική μορφή και γινόμαστε λίγο επικριτικοί στις σχέσεις μας, δεν παύει να αναζητούμε όμως την τελειότητα. Ομορφαίνει τις ζωές Κριών, Λεόντων, Τοξοτών και Υδροχόων.

Ο Άρης από τις 3 και όλο τον μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου μας κάνει πιο συναισθηματικούς και γκρινιάρηδες. Οι πράξεις μας χαρακτηρίζονται από παρόρμηση και έλλειψη λογικής. Γινόμαστε συναισθηματικά απαιτητικοί, προστατευτικοί και καχύποπτοι. Δρούμε επιφυλακτικά και προσεγγίζουμε τους στόχους μας έμμεσα αλλά τελικά επιτυγχάνουμε. Ενεργοποιεί την έκλειψη τις 1ης Ιουλίου και προκαλεί απρόοπτα, εντάσεις, ζήλιες, ίντριγκες, ψυχρότητα και μια ρεαλιστική προσέγγιση.

Ο Δίας διανύει το 1ο δεκαήμερο του Ταύρου λυτρώνοντας τους μαζί με Αιγόκερους, Παρθένους και Σκορπιούς. Στις 30 γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στον Ταύρο.

Ο Κρόνος διανύει το 2ο δεκαήμερο του Ζυγού δοκιμάζοντας σχέσεις και συνεργασίες για όλα τα ζώδια και κυρίως για τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερος). Οι σχέσεις μεταξύ αυτών των ζωδίων περνάν kras test.

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Κριό επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο εξαήμερο των παρορμητικών ζωδίων(Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου) φέρνοντας ανατροπές και αναπάντεχα γεγονότα.

Ο Ποσειδώνας από τις 5 του μήνα μπαίνει για τελευταία φορά στον Υδροχόο και επηρεάζει τους γεννημένους τις τρεις τελευταίες μέρες των Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου. Προσοχή σε νεφελώδεις καταστάσεις και εξαπατήσεις. Έρχεται η οριστική επίλυση προβλημάτων που προκάλεσε.

Ο Πλούτωνας κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Αιγόκερω τροποποιώντας ριζικά τις ζωές Κριών, Καρκίνων ,Ζυγών και Αιγόκερων.

Τέλος στις 29 Αυγούστου πραγματοποιείται η Νέα σελήνη στην Παρθένο, η οποία είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα και μπορεί να μας φέρει εύκολα στην πραγματικότητα και τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν.

                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου