Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Οικονομική - Επιχειρηματική στήλη αστρολογίας - Μακροπρόθεσμες προβλέψεις & αναλύσεις


Η Νέα Σελήνη από την 5η μοίρα της Παρθένου σχηματίζει αρμονική όψη τριγώνου με τον Δία της Ελλάδας, πάνω στον οποίο βρίσκεται ο μεταμορφωτής Πλούτωνας. Θέματα παιδείας, φιλοσοφίας και ανώτερης εκπαίδευσης αλλάζουν ριζικά. Η επιρροή είναι 2 εβδομάδων συνεπώς μπορούμε να δούμε εξελίξεις και μάλιστα ευεργετικές σε τέτοιου είδους θέματα. Η όψη είναι καλή και για τα οικονομικά της Ελλάδας συνεπώς μπορούμε να έχουμε επιτυχίες για μακροπρόθεσμη ανάκαμψη της οικονομίας.


Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσουν κάποιοι σπόροι, οι οποίοι θα γίνουν εμφανείς στο μακροπρόθεσμο σχέδιο. Ας ελπίσουμε πως η κυβέρνηση και τα κόμματα αντιπολίτευσης θα συνεργαστούν αρμονικά για το κοινωνικό σύνολο και θα διεκδικήσουν με σθένος και θέρμη τα συμφέροντά μας.

Σίγουρα θέτει ιδέες για νέα επιχειρηματικά πλάνα και σχέδια. Πολλές επιχειρήσεις μπορούν να οργανώσουν κινήσεις αντεπίθεσης στην κρίση για να αυξήσουν την επιχειρηματική τους δράση και παραγωγικότητα.

Επιτέλους ήρθε η ώρα να θέσουμε σε εφαρμογή τα νέα μας σχέδια. Καλύτερες και πιο επιτυχείς οικονομικές διαπραγματεύσεις αλλά το σημαντικότερο είναι πως μπαίνει ο ανθρώπινος νους σε εγρήγορση, είναι μία φάση ενδυνάμωσης και αφυπνιστική . Ο Πλούτωνας δρα άκρως σταθεροποιητικά και η Αφροδίτη φέρνει επιτυχία... Μακροπρόθεσμα τα σχέδια πιστεύω θα είναι ωφέλιμα για τον κλάδο της βιομηχανίας και της παραγωγής.

Θέτονται όλα τα θεμέλια για νέες μορφοποιήσεις, ουσιαστικές στον τομέα της εκπαίδευσης. Πολλές μπορεί να είναι οι επιτυχίες αύριο των παιδιών που αγωνίστηκαν στις παννελαδικές εξετάσεις. Αν και προβλέπεται πτώση των βάσεων θα καταφέρουν πολλοί να διεκδικήσουν μία θέσω στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ακμή του 8ου οίκου στον τοξότη και κυβερνήτης του 8ου ο Δίας στον Αιγόκερω και μάλιστα στον 8ο οίκο, ο οποίος σχετίζεται με το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κληρονομικό δίκαιο. Ο Πλούτωνας εκεί δείχνει τις αδυναμίες της ελληνικής νομοθεσίας και φέρνει γκρέμισμα του ήδη υπάρχοντος συστήματος . Σπόροι για αναδιάρθρωση και αναθεώρηση όλων των νομολογιών. Ο οικονομικός τομέας απαιτεί σοφή και λιτή προσέγγιση. Η κρίση κρατεί αλλά είναι τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα σποράς νέων καταστάσεων, οι οποίες θα δράσουν σωτήρια για την ελληνική οικονομία.

Οι επιχειρήσεις μπορεί να κλείνουν η μία μετά την άλλη αυτήν την περίοδο και η ανεργία να καλπάζει αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως σταδιακά και μακροπρόθεσμα θα βγουν στο προσκήνιο νέες επιχειρήσεις, εύρωστες και η ανεργία θα αποκλιμακωθεί.

                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου