Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Η μεταμορφωμένη Αφροδίτη στην Παρθένο


Η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα και της αγάπης κάνει την είσοδο της στις 22 Αυγούστου στο ζώδιο της πτώσης της, αυτό της Παρθένου. Εκεί θα παραμείνει το πρώτο 15πενθήμερο του Σεπτέμβρη κάνοντας μας να επικεντρωθούμε σε θέματα εργασιακά, ρουτίνας και υγείας. Αντικειμενικά το περιβάλλον της Παρθένου δεν είναι τόσο συμβατό με τον πλανήτη αυτόν και αυτό την κάνει κάπως επιφυλακτική και διστακτική συνεπώς οι ασυγκράτητοι συναισθηματισμοί εκλείπουν και ο έρωτας δέχεται μία πιο πρακτική χροιά. Η Αφροδίτη στην Παρθένο επιθυμεί την τελειότητα και είναι αρκετά λογική καθώς βρίσκεται στο ζώδιο της διακυβέρνησης του Ερμή. Ακρογωνιαίος λίθος των σχέσεων είτε ερωτικών είτε διαπροσωπικών είναι η καλή επικοινωνία και η προσφορά. Αξιοσημείωτο είναι να επισημάνουμε πως από το συγκεκριμένο ζώδιο αυξάνει την τάση μας για υπερανάλυση καταστάσεων και συναισθημάτων και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε αυστηρή κριτική συνεπώς οφείλουμε να διαχειριστούμε τη μανία μας για ανάλυση και κριτική, η οποία μπορεί κάποιες φορές να είναι απότομη και ρεαλιστική έτσι να λειτουργεί «σαν καυτερή πιπεριά» για τους άλλους. Τη θετική επιρροή της δέχονται Ταύροι, Παρθένοι & Αιγόκεροι ενώ από κοντά ευνοούνται Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί.



Ωστόσο, αυτή τη φορά από το ζώδιο της Παρθένου δέχεται ευμενείς όψεις από τον Ήλιο, τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Άρη και αυτό καταπραΰνει την κάπως ασυμβίβαστη θέση της. Τις πρώτες ημέρες πραγματοποιεί όψη συνόδου με τον Ήλιο και αυτό δίνει πληθωρικότητα και λάμψη στα συναισθήματά μας και τον έρωτα. Η αγάπη και ο έρωτας ωστόσο απαιτούν πράξεις και όχι λόγια ή συναίσθημα. Είναι καλή ευκαιρία να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και να αντιμετωπίσουμε τις υποχρεώσεις μας. Το κλίμα δεν είναι καθόλου κακό αντιθέτως ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και η διάθεσή μας κυμαίνεται σε καλά επίπεδα συνεπώς μπορούμε να έχουμε το λιγότερο δυνατό ψυχολογικό κόστος προσαρμογής στη ρουτίνα μας. Η όψη είναι ισχυρότερη μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιεί όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα και τον Δία έτσι επικρατεί πάθος και τύχη στον έρωτα και γενικότερα στις σχέσεις μας. Οι δυνάμεις της Αφροδίτης ενώνονται με τον δυναμικό Πλούτωνα και το πάθος ξεχειλίζει ενώ παράλληλα τα συναισθήματά μας γίνονται έντονα και θέλουμε να περάσουμε ιδιαίτερα ερωτικές στιγμές, γεμάτες σεξουαλικότητα και ανεξήγητο πάθος. Μπορούμε να ενδυναμώσουμε σχέσεις ή συνεργασίες, των οποίων τα θεμέλια έτριζαν και αυτό να βελτιώσει σημαντικά τη διάθεση μας. Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι η υπερβολική καχυποψία, οι εμμονές και οι τάσεις επιβολής μέσω βίας. Ας εκδηλώσουμε με θετικότητα τα συναισθήματα που προκαλεί η όψη αυτή και ας ανέβουμε ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο. Μετά από λίγες ημέρες ενώνει τις δυνάμεις της με τον Δία και φέρνει τύχη και αισιοδοξία στον έρωτα. Έχουμε τη δυνατότητα να βιώσουμε θετικά συναισθήματα και μέσω αυτών των θετικών συναισθηματικών δονήσεων μπορούμε να επιτύχουμε στόχους και να βελτιώσουμε σημαντικά τη διάθεσή μας. Ο τρόπος εκδήλωσης των συναισθημάτων μας γίνεται μεγαλόπνοος και μπορούμε να δώσουμε και να εισπράξουμε τα μέγιστα ποσοστά αγάπης. Όλα αυτά με έναν γνήσιο, γήινο και άκρως αισθησιακό τρόπο καθώς ο Δίας στον Ταύρο αποτελεί εξαιρετικά αισθησιακή δόνηση.

Τέλος, στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη Άρης & Αφροδίτη, οι δύο αιώνιοι εραστές σε ευνοϊκή όψη εξαγώνου, ο μεν πρώτος από τον Καρκίνο, η δε δεύτερη από την Παρθένο προσφέρουν ένα πολύ ερωτικό κλίμα έτσι ο έρωτας γίνεται βασική προτεραιότητα για πολλούς. Ο Άρης συναισθηματικός και άκρως αισθησιακός ενώ η Αφροδίτη πιο συγκρατημένη και διστακτική ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα delicious κοκτέιλ γεμάτο όμορφες ερωτικές στιγμές. Συναίσθημα και πρακτική εκδήλωση αυτού είναι στο βασικό μενού των ημερών. Παρόλο που η Αφροδίτη από την Παρθένο πληγώνεται στο ρεαλιστικό και ορθολογικό περιβάλλον της, σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με δυνατούς-ευμενείς και αισθησιακούς πλανήτες έτσι μειώνεται η ακαμψία των συναισθημάτων και το κλίμα στις σχέσεις μας βελτιώνεται σημαντικά. Η αγάπη και ο έρωτας απαιτούν συναισθηματισμό, αισθησιασμό συνδυασμένο με πρακτική εκδήλωση και μετριοπάθεια. Είναι μια μέτρια Αφροδίτη, η οποία μετατρέπεται από σκουλήκι σε μεταξοσκώληκα χαρίζοντας ποιότητα στον έρωτα.



Αναλυτικότερα: 

Κριός: Η γλυκιά Αφροδίτη σας κάνει πιο αποδοτικούς στον εργασιακό χώρο και σας χαρίζει αυτοπεποίθηση έτσι μπορείτε να παρουσιάσετε το προφίλ σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κλίμα στον χώρο καθημερινής συναναστροφής σας βελτιώνεται και οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες εξομαλύνονται. Η υγεία σας βρίσκεται σε καλά επίπεδα και μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας με ενεργητικότητα και ακμαίο ηθικό. Δεν αποκλείεται η πιθανότητα δημιουργίας ενός φλερτ με ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας σας. Οι μετοχές σας και η δύναμή σας αυξάνονται έτσι μπορείτε να προωθήσετε τη δουλειά σας και να κερδίσετε συμμαχίες πολύτιμες για την εξέλιξή σας. Η ψυχολογία σας ενισχύεται και φωτίζει την προσωπικότητά σας.

Ταύρος: Η Αφροδίτη από το φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, αυτό της Παρθένου αυξάνει την ερωτική σας διάθεση στα ύψη. Νιώθετε τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας αυξημένα και δείχνετε να απολαμβάνετε τη ζωή. Μία ιδιαίτερα εξωστρεφής διάθεση και έντονη επιθυμία για να παραβρεθείτε σε κοσμικές-κοινωνικές εκδηλώσεις. Διασκέδαση, καλή παρέα και απολαύσεις στο μενού αυτής της περιόδου. Οι αδέσμευτοι βγείτε στο κυνήγι της διεκδίκησης του έρωτα καθώς ευνοούνται οι νέες ερωτικές γνωριμίες και μετά από τις 28 Αυγούστου θα κινηθούν ακόμα πιο ικανοποιητικά. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Οι γονείς θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας και οι σχέσεις μαζί τους βελτιώνονται.

Δίδυμοι: Οι σχέσεις σας με την οικογένεια, τη μητέρα σας και με όσους θεωρείτε οικογένεια βελτιώνονται σημαντικά και το κλίμα γίνεται ευχάριστο και ζεστό. Θα απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτιού και θα βρείτε ασπίδα προστασίας σε αυτό. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε μία ανακαίνιση του χώρου κατοικίας έτσι ώστε να βελτιώσετε τη διάθεσή σας ενόψει νέας σεζόν. Επιχειρήστε την ανακαίνιση από τις 28 του μήνα και έπειτα για να είναι πιο επιτυχής. Καλές εξελίξεις επιφυλάσσει και ο τομέας της καριέρας σας, στον οποίο μπορεί να έχετε ευχάριστες ειδήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα αναδείξουν την προσωπικότητά σας. Η διέλευσή της από την Παρθένο ενεργοποιεί τις εκλείψεις της θερινής περιόδου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στον άξονά σας έτσι μπορεί να έρθουν νέες σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη της Παρθένου σας χαρίζει εξωστρέφεια και προσθέτει πολλές μετακινήσεις και επαφές στο πρόγραμμά σας. Μπορεί να πραγματοποιήσετε ταξιδάκια επαγγελματικής φύσεως και να τα συνδυάσετε με προσωπική αναψυχή έτσι θα επικρατήσει ένα ικανοποιητικό και ευχάριστο κλίμα. Σχέσεις με στενούς συγγενείς και αδέλφια θα βελτιωθούν τοιουτοτρόπως  οι όποιες διενέξεις είχαν προκύψει θα εξομαλυνθούν. Τα μηνύματα που θα λάβετε θα είναι ικανοποιητικά και βιογραφικά που έχετε προσκομίσει μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Μπορείτε να διορθώσετε το μεταφορικό σας μέσο, αφήστε το μετά τις 28 Αυγούστου έτσι ώστε η επιδιόρθωση να είναι πιο επιτυχής. Οι σπουδαστές και όσοι ασχολούνται με πνευματική εργασία θα έχετε θετικά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σας.

Λέων: Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα ευεργετήσει τον τομέα των οικονομικών σας και ο προϋπολογισμός σας θα πάρει ανάσα δροσιάς μπαίνοντας στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Οικονομικές οφειλές θα σας επιστραφούν και χρήματα που περιμένατε εδώ και καιρό θα έλθουν στο πορτοφόλι σας δίνοντας σας δυνατότητα οικονομικής ευελιξίας. Μην γίνεστε όμως υπερβολικοί και αποφύγετε οικονομικές σπατάλες που θα σας χρεώσουν. Ευνοεί την αυτοπεποίθησή σας και η αυτοεκτίμηση σας κυμαίνεται σε καλά επίπεδα με αποτέλεσμα να έχετε δύναμη και μαγνητισμό προς τον περίγυρό σας.

Παρθένος: Στο ζώδιο σας η Αφροδίτη και σας χρήζει πρωταγωνιστές ομορφιάς και λάμψης. Η γοητεία σας και η εικόνα σας βελτιώνονται σημαντικά ενώ ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιό σας και χαρίζει ανάσα ζεστασιάς και θαλπωρής. Ένα ερωτικό διάστημα ξεκινά για εσάς. Οι αδέσμευτοι βγείτε και διεκδικήστε ότι σας ανήκει στον έρωτα ενώ οι δεσμευμένοι απολαύστε τη σχέση σας και δώστε πνοή ζωής από την αρχή. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές ή επιχειρήστε αισθητικές επεμβάσεις μετά τις 28 Αυγούστου. Έχετε όλα τα προσόντα να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τα θετικά χαρακτηριστικά της Αφροδίτης και να επιτύχετε τους στόχους σας. Ενεργοποιούνται οι εκλείψεις Ιουνίου και θέματα οικογένειας και επαγγελματικής φύσεως θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις.

Ζυγός: Τάση για απομόνωση και ενδοσκόπηση προκαλεί η είσοδος της Αφροδίτης στο πιο μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Πιθανώς να κρατήσετε μία σχέση κρυφή, προσέξτε όμως καθώς ο Κρόνος από το δικό σας ζώδιο φέρνει τα άπλυτα στη φόρα. Εάν είστε σε αισθηματικά διλλήματα να κινηθείτε προσεκτικά. Εσωτερική ηρεμία και ανακούφιση σας προσφέρονται απλόχερα ενώ μπορείτε να ανεβάσετε τα επίπεδα πνευματικότητάς σας με γιόγκα και διαλογισμό. Ένα παρασκήνιο μπορεί να κυριαρχεί αλλά μην σας αγχώνει, κάποιοι σας έχουν σε εκτίμηση και πιθανόν να έχετε ευχάριστες ειδήσεις από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Σκορπιός: Αρκετά υπολογίσιμη δύναμη σε επίπεδο συλλογικότητας. Η εικόνα σας βελτιώνεται σημαντικά και η γνώμη σας εκτιμάται σε ομαδικές δραστηριότητες. Δεν αποκλείεται ένα άτομο να γοητευτεί και να δημιουργηθεί ένα ερωτικό παιχνίδι. Η κοινωνικότητα και η διάθεση σας βαδίζουν ομαλώς ενώ φίλοι θα σταθούν στο πλευρό σας και θα έχετε την χαρά να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Η καινοτόμος και πρωτοπόρα σκέψη σας χαρίζει μετοχές και μπορείτε να βρείτε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα κοινωνικά και φίλων σας.

Τοξότης: Ευνοεί την καριέρα και την κοινωνική προβολή σας η Αφροδίτη της Παρθένου. Έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την ποιότητα της δουλειάς σας και να την αναδείξετε με τον καταλληλότερο τρόπο. Ευχάριστο κλίμα στον επαγγελματικό χώρο και επιτυχείς διαπραγματεύσεις θα χαρίσουν πόντους αυτοπεποίθησης για το δικό σας ζώδιο. Εύνοια θα έχετε από προϊσταμένους και υφισταμένους σας ενώ δεν αποκλείεται να σας ανακοινωθεί μία προαγωγή ή ανάθεση περισσοτέρων και πιο βαρύγδουπων ευθυνών. Πιθανόν να προκύψει κάποιο φλερτ μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο γι’ αυτό προσέξτε μην μπλέκετε τους δύο τομείς. Ενεργοποιούνται οι εκλείψεις του Ιουνίου και μπορείτε να έχετε ευμενείς εξελίξεις σε θέματα καριέρας και προβολής καθώς επίσης και νέες, πολύτιμες γνωρίμίες.

Αιγόκερως: Αισιοδοξία, οξυδέρκεια και ανοιχτό μυαλό τα εφόδια της Αφροδίτης από την Παρθένο. Η διάθεση σας γίνεται πιο ανάλαφρη και έχετε την επιθυμία να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε. Θέλετε να παραβρεθείτε σε κοσμικά events. Οι νεότεροι σε ηλικία και οι σπουδαστές μπορείτε να έχετε ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις σε θέματα τέτοιας φύσεως. Ένα ταξίδι επαγγελματικό στο εξωτερικό, το οποίο θα καταφέρετε να συνδυάσετε με αναψυχή θα βελτιώσει σημαντικά τη διάθεσή σας. Οι συγγραφείς ή όσοι ασχολείστε με πνευματική εργασία θα έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα και έμπνευση.

Υδροχόος : Ερωτική διάθεση αυξημένη και σεξουαλικότητα υψηλή στο μενού της Αφροδίτης της Παρθένου. Μπορείτε να περάσετε αισθαντικά και άκρως ρομαντικά βράδια με τον/τη σύντροφό σας και να ξεχάσετε άγχη και στρεσαρίσματα. Οι αδέσμευτοι βγείτε και διεκδικήστε το αντικείμενο του πόθου σας καθώς η σαγήνη σας είναι ακαταμάχητη. Χρήματα και οφειλόμενα ποσά θα σας επιστραφούν έτσι η αυτοπεποίθησή σας θα ακολουθήσει ανοδική πορεία. Θετικές εξελίξεις σε δικαστικούς αγώνες και έσοδα από εφορία και κληρονομιές θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Ιχθύες: Ερωτικό κομμάτι σφραγίζει η Αφροδίτη απέναντι σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας βελτιώνονται ενώ μπορείτε να ενδυναμώσετε τον δεσμό σας οι δεσμευμένοι. Οι μοναχικές καρδίες έχετε όλα τα φόντα να φλερτάρετε και να ζήσετε στιγμές έρωτα και ηδονής. Οι άλλοι έχουν το πάνω χέρι και εσείς ακολουθείτε τις επιθυμίες τους. Ενεργοποιούνται και οι εκλείψεις του Ιουνίου ευμενώς και μπορεί να κάνουν την είσοδό τους στη ζωή σας νέα άτομα, τα οποία θα φανούν πολύτιμα για την μετέπειτα πορεία σας.



                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου