Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Άρης & Αφροδίτη - Οι δύο αιώνιοι εραστές


Ο Άρης και η Αφροδίτη είναι οι δύο αιώνιοι εραστές στη μυθολογία. Ο Άρης εκφραστής της αρσενικής πλευράς και η Αφροδίτη αντιπρόσωπος της θηλυκής πλευράς. Ο πρώτος θεός του πολέμου και η δεύτερη θεά της ομορφιάς και του έρωτα. Η μαχητικότητα, οι επιθυμίες, η σεξουαλικότητα, τα κίνητρα, η δράση και η αντίδραση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Άρη. Η ομορφιά, η χάρη, ο εκλεπτυσμός, η φινέτσα, ο αισθησιασμός, ο έρωτας και η αγάπη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης. Η Αφροδίτη είναι δείκτης της συναισθηματικής έκφρασης.

                         

Ο Άρης σχετίζεται με την επιβίωση και η Αφροδίτη με τις αισθήσεις μας. Είναι σημαντικοί δείκτες ομορφιάς και αδρεναλίνης σε έναν αστρολογικό χάρτη. Όψεις μεταξύ των δύο αυτών πλανητών σε ένα ωροσκόπιο φανερώνουν πως το άτομο αυτό εκπέμπει σαγήνη, ομορφιά, είναι τρυφερό, αισθησιακό και έχει ακόρεστη σεξουαλική δράση και τεράστια αποθέματα ενέργειας ώστε να αντιμετωπίσει αντίξοες συνθήκες και προκλήσεις. Οι άνθρωποι με όψεις μεταξύ των δύο αυτών πλανητών έχουν πολλές κατακτήσεις και πολλές ερωτικές περιπέτειες.

Εκτός αυτού όμως, οι δύο αυτοί πλανήτες είναι εξίσου σημαντικοί και ζωτικής σημασίας και στη συναστρία μεταξύ δύο ανθρώπων. Προκαλούν το ερωτικό ενδιαφέρον του ενός προς τον άλλον και μία σεξουαλική έλξη προκειμένου το ζευγάρι να ζήσει τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο.
Άρης σύνοδος Αφροδίτη: Ενδεικτική όψη ερωτικής σχέσης όπου η αρσενική πλευρά του ενός ενώνεται με τη θηλυκή πλευρά του άλλου και δημιουργείται ένα πυροτέχνημα γεμάτο λάμψη. Η όψη αυτή κρατάει το ερωτικό ενδιαφέρον των συντρόφων αναμμένο για πάντα. Ο ένας βοηθάει τον άλλον και προσφέρει πινελιές ομορφιάς. Ο Άρης παρασύρει την Αφροδίτη στα δικά του μονοπάτια, κάνοντας την πιο διεκδικητική και έτοιμη να προστατέψει τα κεκτημένα της, της χαρίζει αδρεναλίνη και όλη τη δύναμη να υπερνικήσει εμπόδια και προκλήσεις. Η Αφροδίτη πάλι με τη σειρά της προσφέρει στον Άρη ηρεμία και ικανοποίηση , του χαρίζει ομορφιά και πληρότητα. Η όψη αυτή ενσαρκώνει τεράστια σεξουαλική έλξη και η συμβίωση θα χρειάζεται πολλές ώρες έρωτα. Ιδανικότερο είναι ο Άρης του άνδρα να κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη της γυναίκας αλλά και στην άλλη περίπτωση το ερωτικό πυροτέχνημα είναι φύσει αδύνατο να εξασθενήσει.

Άρης τετράγωνο Αφροδίτη: Όψη επίσης σημαντική που δείχνει σεξουαλική έλξη ανάμεσα σε δύο άτομα, ωστόσο η όψη αυτή είναι εκρηκτική γιατί προκαλεί κάποια σύγκρουση μεταξύ των δύο ατόμων ως προς τα συναισθήματα και τις επιθυμίες. Ο Άρης μπορεί να είναι ωμός και βίαιος ενώ η Αφροδίτη τρυφερή και ρομαντική. Αυτό προκαλεί μια διαφοροποίηση ως προς τις προτεραιότητες και προκαλεί αποστασιοποίηση μέχρι και οριστικό χωρισμό. Είναι μία όψη που λειτουργεί σαν ηλεκτροσόκ και χαρίζει υψηλή σεξουαλική δόνηση σε ένα ζευγάρι. Έτσι υπάρχει μία έλλειψη ταύτισης και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καβγάδες και ένα τερέν διεκδικήσεων, το οποίο θα παιχτεί στην κρεβατοκάμαρα. Χρειάζονται αρκετές υποχωρήσεις και συμβιβασμοί έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η μακροβιότητα.

Άρης τρίγωνο/εξάγωνο Αφροδίτη: Η όψη αυτή χαρίζει έναν θείο έρωτα. Οι επιθυμίες, η δράση και οι γενετήσιες ορμές του Άρη ξεσηκώνουν την Αφροδίτη σε ένα πανηγύρι ερωτικό-σεξουαλικό. Η όψη αυτή διατηρεί το ενδιαφέρον, το ερωτικό ενδιαφέρον αμείωτο με την πάροδο του χρόνου και λειτουργεί ενωτικά για ένα ζευγάρι. Δημιουργεί όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την μακροβιότητα στη σχέση. Το πάθος, η ένταση , η ορμή και ο έρωτας είναι μεγαλειώδεις και δεσποτικοί. Ο ένας προσφέρει στον άλλον κίνητρα , αισθησιασμό και βοηθάει στην αντιμετώπιση προκλήσεων και εμποδίων. Είναι μία όψη επιθυμητή από τους αστρολόγους.

Άρης αντίθεση Αφροδίτη: Όψη εκρηκτική και ηφαιστειογενής. Προκαλεί τρομερή σεξουαλική έλξη που στέλνει τους δύο ερωτικούς συντρόφους στον αιθέρα, σε άλλη διάσταση. Η έλξη είναι αναπόφευκτη και διαρκεί όσο ένα πυροτέχνημα. Δεν εξασφαλίζει τη μακροβιότητα στη σχέση γιατί τα κίνητρα, οι επιθυμίες του ενός συγκρούονται με τα βαθύτερα συναισθήματα του άλλου. Ο Άρης ωμός και γεμάτος ορμή διεκδικεί αστείρευτες ώρες σεξουαλικής απόλαυσης ενώ η Αφροδίτη πιο συνεσταλμένη , μαζεμένη και δοτική επιθυμεί αγάπη και τρυφερότητα. Εκλείπει η αληθινή αγάπη πολλές φορές και αυτό προκαλεί την οριστική ρήξη.  Εγωιστικές αντιπαραθέσεις και σφοδρές διαφωνίες μπορούν να καταλήξουν σε ομηρικούς καβγάδες που θα διαλύσουν τη σχέση.

                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου