Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Νέα Σελήνη στην Παρθένο


Σήμερα 29 Αυγούστου 2011 και ώρα 6:00πμ πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην 5η μοίρα της Παρθένου με θετική συμμετοχή του Πλούτωνα και της Αφροδίτης. Είναι μία δυνατή και ευνοϊκή Νέα Σελήνη, η οποία ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και την έναρξη ενός νέου κύκλου εμπειριών. Τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, της αναμόρφωσης, του θανάτου και της μορφοποίησης, Πλούτωνα και αυτό μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά για την ουσιαστική αλλαγή του εαυτού μας. Ιδιαίτερα ευνοημένα είναι τα ζώδια της γης Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως ενώ από κοντά τη θετική επιρροή της Νέας Σελήνης δέχονται και τα ζώδια του νερού Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες. Μάλιστα οι Παρθένοι που είναι γεννημένη την 28η , την 29η και 30η Αυγούστου θα έχουν μία πάρα πολύ καλή χρονιά μέχρι τα επόμενα γενέθλιά τους, κατά την οποία θα μπορέσουν να τροποποιήσουν ριζικά τον χαρακτήρα τους έτσι ώστε να μεταμορφωθούν ουσιαστικά και εις βάθος. Θα έχουν όλα τα εφόδια για να ενδυναμώσουν τον χαρακτήρα τους και να απαλλαγούν από σχέσεις ψυχοφθόρες του παρελθόντος, οι οποίες τους είχαν οδηγήσει σε μία στασιμότητα.



Το βασικό αίτημα αυτής της νέας σελήνης είναι η ανάγκη για προσωπική μεταμόρφωση και μετουσίωση σε ένα ανώτερο, πνευματικό επίπεδο. Όλοι θέτουμε στον εαυτό μας την πρόκληση του πως μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί και ανθεκτικοί ψυχικά έτσι ώστε να πάρουμε την εξουσία στα χέρια μας χωρίς εξαναγκασμούς και βιαιότητες. Βασικό αίτημα αυτής της νέας σελήνης είναι η ανάγκη για προσωπική επιβολή στον ίδιο μας τον εαυτό πάνω απ’ όλα και στη συνέχεια στους γύρω μας. Έχουμε την ανάγκη να μεταμορφώσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό συναισθηματικά και οι ψυχικές μας αντοχές αυξάνονται δεόντως. Πάγιο αίτημά μας είναι η ανάγκη για επιβολή στον ίδιο μας τον εαυτό και τα συναισθήματά μας μέσα από μία συναισθηματική τροποποίηση. Έχουμε ανάγκη από βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Είναι μία διαδικασία δύσκολη και χρονοβόρα αλλά υπάρχουν όλα τα ανάλογα εφόδια για να την επιτύχουμε.

Η νέα σελήνη πραγματοποιείται σε στενή σύνοδο, ανοχής 3 μοιρών από τον πλανήτη του έρωτα και της αγάπης, την Αφροδίτη και αυτό κάνει το κλίμα αρκετά ρομαντικό και επικρατεί μία διάχυτη καλοσύνη. Ο έρωτας και η αγάπη παίρνουν μία πρακτική χροιά και όλοι μας έχουμε την ανάγκη να μας αποδείξουν την αγάπη μέσα από πράξεις και όχι μέσα από λόγια. Είναι ιδανική εποχή για επισημοποίηση σχέσεων και οριστικές δεσμεύσεις, ο έρωτας και η αγάπη σφραγίζονται με τη συγκεκριμένη νέα σελήνη. Οικονομική πρόοδος και ευημερία είναι προ των πυλών κυρίως για τους Ταύρους, τους Παρθένους και τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου κοντά στην 28η, 29η, 30η  Απριλίου, Αυγούστου και Δεκέμβρη αντίστοιχα. Ένας νέος κύκλος εμπειριών και ανανέωσης ξεκινάει για τους γεννημένους τις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Ειδικότερα οι Παρθένοι με γενέθλια κοντά στις προαναφερθείσες ημερομηνίες θα βιώσουν έντονες ερωτικές στιγμές, γεμάτες πάθος, οι οποίες ήρθαν για να μείνουν. Ένα άλλο πιθανό σενάριο σχετίζεται με την οικονομική σταθεροποίηση και άνοδο τους, η οποία θα τους δώσει αρκετή άνεση ώστε να κινηθούν ευέλικτα. Δεν αποκλείεται ανάκαμψη της υγείας και αντιμετώπιση προβλημάτων που στο παρελθόν ταλάνιζαν τους συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Η συγκεκριμένη νέα σελήνη δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα με όμορφο τρόπο και να αρχίσουμε τις ετοιμασίες για τη νέα σεζόν. Η προσοχή μας στρέφεται σε θέματα εργασιακά, καθημερινότητας και υγείας. Οι μέρες κοντά στη νέα σελήνη είναι πολύ καλές έτσι ώστε να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους και να δημιουργήσουμε στενούς και ουσιαστικούς δεσμούς μεταξύ μας. Η συντροφικότητα είναι πρωταρχικό μέλημά μας και η καλλιτεχνική δραστηριότητα αυξάνεται κατακόρυφα. Μέρες κατά τις οποίες μπορούμε να δείξουμε αγάπη στο στενό οικογενειακό μας κύκλο και αρκετά κοινωνικές είναι οι συγκεκριμένες.
Εκτός των συγκεκριμένων θετικών όψεων η νέα σελήνη πραγματοποιεί όψη αντίθεσης με τον αστεροειδή Χείρων. Ο Χείρωνας σχετίζεται με τα τραύματα που φέρουμε και τα οποία δεν μπορούμε να θεραπεύσουμε. Μέσα από αυτό το φεγγάρι καλούμαστε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας και τα τραύματά μας έτσι ώστε να εξελιχθούμε σε ένα ανώτερο επίπεδο και να ζήσουμε απελευθερωμένοι από τραύματα του παρελθόντος.

Αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

α κάθε ζώδιο:
Κριός: Η νέα σελήνη δίνει όλα τα εφόδια να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να αντιμετωπίσετε θέματα της ρουτίνας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κλίμα μέσα στον εργασιακό σας χώρο πολύ πιθανόν να βελτιωθεί υπέρ σας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τη βελτίωση της διάθεσης σας και την αύξηση της παραγωγικότητάς σας. Καλή περίοδος για να κάνετε ένα τσεκ απ και να δείτε που κυμαίνονται οι άμυνες του οργανισμού σας μετά από το καλοκαίρι. Μπορεί να γίνει διάγνωση ενός προβλήματος και να αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη θεραπεία ή διατροφή.

Ταύρος: Τον τομέα του έρωτα και της δημιουργίας αγγίζει αυτή η νέα σελήνη και φέρνει όμορφες και ξένοιαστες στιγμές. Ο έρωτας έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας και νιώθετε πώς τα επίπεδα δημιουργικότητας σας αυξάνονται κατακόρυφα. Οι γονείς πολύ πιθανόν να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας. Εάν έχετε κρατήσει κάποιες μέρες της άδειας του καλοκαιριού για τα τέλη Αυγούστου και τις αρχές Σεπτεμβρίου να είστε σίγουροι πως θα δικαιωθείτε. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να συσφίξετε τη σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας ενώ οι αδέσμευτοι βγείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης.

Δίδυμος: Η νέα σελήνη έρχεται να φωτίσει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι σας. Πολύ πιθανόν να βρείτε θαλπωρή μέσα στην οικογένειά σας ή να προβείτε σε μία ανακαίνιση του χώρου που διαμένετε. Ένα θέμα οικογενειακό θα σας απασχολήσει και μπορεί να βρει λύση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αποκλείεται να έχετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, το οποίο θα σας δώσει φτερά και θα δημιουργήσει όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις και την άνοδο και την καταξίωση σας.

Καρκίνος: Η νέα σελήνη φωτίζει το κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις μεταφορές και τα μικρά ταξίδια. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφειά σας αυξάνονται και αυτό το διάστημα θα πραγματοποιήσετε πολλές μετακινήσεις είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους. Ένα μπαράζ από ειδήσεις και εξελίξεις, θα φτάσουν στα αυτιά σας και θα έχουν κατά μεγαλύτερη πιθανότητα θετική έκβαση. Οι σχέσεις σας με στενούς συγγενείς και αδέλφια θα βελτιωθούν σημαντικά. Οι νεότεροι σε ηλικία θα έχετε ευχάριστα νέα σε θέματα σπουδών.

Λέων: Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σας και λόγω καλών όψεων που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει έσοδα και οφειλόμενα ποσά στην τσέπη σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο τομέας των οικονομικών θα δεχτεί κάποια ενίσχυση και η αυτοπεποίθησή σας θα βελτιωθεί σημαντικά. Οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια για αυτές τις ημέρες είναι στο μενού της αστρολογικής κουζίνας. Με την έναρξη της νέας σεζόν πολύ πιθανόν να μάθετε νέα για αύξηση του μισθού σας και αυτό να σας ικανοποιήσει αρκετά.

Παρθένος: Πρωταγωνιστές της νέας σελήνης καθώς πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και μάλιστα με τη θετική συνδρομή Πλούτωνα και Αφροδίτης. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και εσείς είστε όμορφοι και λαμπεροί όσο ποτέ. Η διάθεση σας κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και είστε στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος. Η νέα σεζόν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για το δικό σας ζώδιο. Μπορείτε να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε σε όποιον τομέα το επιθυμείτε με αρκετή ευκολία. Έχετε μία ανανεωμένη εικόνα και αυτό αιχμαλωτίζει τους γύρω σας καθώς σας κάνει παράλληλα και ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Ζυγός: Στο πιο αθέατο κομμάτι του ωροσκοπίου σας πραγματοποιείται η νέα σελήνη και αυτό σας προκαλεί ένα αίσθημα απομόνωσης. Δεν είναι μία αρνητική νέα σελήνη καθώς Αφροδίτη και Πλούτωνας σε αρμονικές όψεις μπορούν να σας ενδυναμώσουν ψυχολογικά και να γίνετε πιο διεκδικητικοί. Έχετε την τάση να μείνετε μόνοι σας, να ηρεμήσετε και να αναλογιστείτε τις καταστάσεις αυτές τις ημέρες. Meditation και γιόγκα μπορούν να σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε ψυχολογικά. Ίσως νιώσετε πεσμένοι ψυχολογικά αλλά μη μου στεναχωριέστε, σύντομα το παρασκήνιο θα τελειώσει και ό Ήλιος θα σας γεμίσει με φως και ενέργεια.

Σκορπιός: Αρκετά ευνοϊκή η νέα σελήνη προς το δικό σας ζώδιο καθώς μπορεί να σας κινητοποιήσει σε συλλογικό επίπεδο. Φίλοι είναι στο πλευρό σας και θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί τους έτσι ώστε να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Η διάθεσή σας βελτιώνεται σημαντικά και η εξωστρέφειά σας είναι μεγάλα όπλα ώστε να γίνετε υπολογίσιμη δύναμη μέσα σε ομάδες και activities. Νέοι φίλοι έρχονται στο προσκήνιο και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Γίνεστε πιο ενεργητικοί στο συλλογικό και το πνεύμα ομαδικότητας αυξάνεται.

Τοξότης: Όλα για όλα για την καριέρα!!! Η νέα σελήνη είναι βοηθητική σε θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής. Νέες ευκαιρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα διαδραματιστούν στον συγκεκριμένο τομέα και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να τονωθεί η ψυχολογία σας. Ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα μπορεί να είναι η σανίδα σωτηρίας σας. Δείξτε μέτρο, σύνεση και ρεαλισμό έτσι ώστε να αδράξετε την ευκαιρία από τα κέρατα. Προβολή και καταξίωση έρχονται να σας συντροφεύσουν και σταδιακά αποκτάτε δύναμη και στον οικονομικό τομέα μέσω εναλλακτικής διεξόδου.

Αιγόκερως: Η νέα σελήνη είναι αρκετά βοηθητική στον τομέα της ανώτερης εκπαίδευσης και της φιλοσοφίας σας απέναντι στη ζωή. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορεί να έχετε επιτυχία και πρόοδο σε θέματα σπουδών ή σε πτυχία. Δεν αποκλείεται να έχει εγκριθεί μία αίτηση ή ένα βιογραφικό σας για εργασία στο εξωτερικό. Οι πνευματικοί σας ορίζοντες διευρύνονται και η αισιοδοξία επιστρέφει στα χείλη σας κάτι που είναι σπάνιο για το ζώδιό σας. Μπορεί να οργανώσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό για λόγους αναψυχής ή επαγγελματικής φύσεως. Θα έχετε θετικές ειδήσεις και εξελίξεις από άτομα του εξωτερικού.

Υδροχόος: Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά κληρονομικού-φορολογικου περιεχομένου και εκεί μπορεί να παρουσιαστεί μία νέα ευκαιρία ή επιτυχία. Η σεξουαλικότητά σας κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και η ερωτική σας διάθεση είναι αυξημένη. Μπορεί να δεχτείτε κάποια κληρονομιά αρκετά μεγάλης έκτασης. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ερωτισμός σας και η τσέπη σας θα βελτιωθούν σημαντικά.

Ιχθύες: Στο απέναντι ζώδιο πραγματοποιείται η νέα σελήνη και είναι αρκετά ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε. Έχετε καλή και εξωστρεφή διάθεση ενώ δίνεται προτεραιότητα στα θέλω και τις επιθυμίες των άλλων. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να ενδυναμώσετε τη σχέση σας ακόμα περισσότερο ενώ οι αδέσμευτοι περνάτε σε μία φάση νέων γνωριμιών. Ένα νέο και δυνατό ειδύλλιο αναμένεται να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας.

                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου